Skip to main content

Te huur voor al uw feesten en partijen: SMOKEY ELJOE!

De smoker is dé beste mobiele BBQ voor alle gelegenheden.  Met deze Smoker inclusief prachtige kever komen wij graag bij jullie op locatie om ieders zintuigen te prikkelen met de overheerlijke vleesgerechten van Smokey Eljoe! Van Rib Eye Steak tot Bavette, van Pepersteak tot een overheerlijke burger: Wij zijn van alle markten thuis!

Wilt u dit graag combineren met een bierproeverij, familiefeest of een winter barbecue? Of wilt u een smaaksensatie op Caraïbisch gebied? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij werken samen met Verhoeven Vlees om u te voorzien van de beste vleespakketten! Wij bieden hier verschillende opties bij en kunnen samen met u in overleg bepalen welk pakket het beste bij de gelegenheid past. Wij zorgen ervoor dat het vlees, de kok en de Smoker bij u op locatie komt voor de beste barbecue!

Wilt u graag meer weten? Aarzel niet! Bel ons op het volgende nummer: 06 4732 5529 (Eljoe Dijkmans) of ga naar ons contactformulier en wie weet heeft u binnenkort de beste mobiele barbecue op de stoep staan!

Wilt u graag op de hoogste blijven van de nieuwste berichten? Klik hier en volg ons op Facebook! Wil je ons graag volgen via een ander kanaal? Kijk dan hier rechts en klik op een icon naar keuze!

Klik hier voor het contactformulier

Beschikbaar op aanvraag

Liever genieten van onze gerechten zonder Smoker? Ook dat is mogelijk! Afhaalpakketten van Smokey Eljoe! Onze afhaalpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende menu’s, voor ieder wat wils!

Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden of graag een pakket reserveren?
Bel dan naar 06 4732 5529! Ook bezorging mogelijk!