Skip to main content

Partnerbedrijven

Landgoed de Bleek doet dit niet alleen! Samen met onze partners zorgen wij voor de gezonde, mooie en sfeervolle uitstraling van de Bleek. Denk hierbij aan de tuinen, de huisjes, het hekwerk; kortom het complete aanzicht van Landgoed de Bleek! Daarom willen wij hen ook hartelijk danken hiervoor. Hieronder is een overzicht te vinden van al onze partners. 

Boomkwekerij de Beerze BV

Het prachtige uiterlijk van Landgoed de Bleek is medemogelijk gemaakt door Boomkwekerij de Beerze. Zij hebben ons de prachtige bomen en planten aangeleverd.

Wil je meer weten over Boomkwekerij de Beerze? Klik dan op het kopje ”Lees meer” !

Lees meer

Boomkwekerij de Beerze is gespecialiseerd in het kweken van Laanboomspillen en jonge Laanbomen. Op de lemige zandgrond van Oirschot kweekt Boomkwekerij de Beerze op 12 hectare spillen. Dit doen we met een team van gemotiveerde vakmensen, die de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Bomen zijn levende wezens en stellen bepaalde eisen aan hun omgeving. Om de gedragingen van de vele verschillende boomsoorten te kennen is vooral héél veel ervaring nodig. Bij Boomkwekerij De Beerze is door de jaren heen een enorme expertise in bomen ontstaan. Deze bomenkennis stellen wij graag ter beschikking van onze afnemers en andere geïnteresseerden.

Specialisme

De belangrijkste vermeerderingsmethoden op ons bedrijf zijn enten en oculeren. Een specialisme dat we sinds vele jaren uitvoeren en waarin we enorm veel vakmanschap en kennis hebben verworven.

Gezonde wortels
De basis is een geselecteerde onderstam die zorgvuldig wordt gesnoeid en opgepot of geplant zodat hij een goed vertakt wortelgestel krijgt. Het oppotten gebeurt in speciale potten waarmee wij voorgoed afrekenen met gedraaide wortels in een p9. Op deze manier ontstaat een  krachtige stam met gezonde wortels die alles in zich heeft om tot een succesvol product uit te groeien.

Kwaliteit
Wij hebben kwaliteit hoog in ons vaandel staan! U koopt een rechte spil met een juiste vertakking en een gezond wortelgestel. Daarnaast is het een sterke, weerbare spil met een goede aangroeikracht en heeft daarmee een laag uitvalpercentage. Door onze mechanisatie kunnen we optimaal rooien en liggen onze spillen maar kort bovengronds. Ze gaan direct naar binnen waar ze gesorteerd en gebundeld worden. We hechten er namelijk grote waarde aan dat uitdrogen geen kans krijgt.

Het bijmesten en daardoor opjagen van planten doen we bewust niet. De plant krijgt bij ons de kans om op natuurlijke wijze uit te groeien tot een sterke spil voor een goede start!
We leveren een breed assortiment in verschillende maten, variërend van 200-250 tot 8-10 /10-12cm.

Bezoek onze kwekerij
Hebben wij uw interesse gewekt? Wij nodigen u graag uit om een bezoek aan onze kwekerij te brengen zodat u een optimale indruk krijgt van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Het is gewenst om vooraf een telefonische afspraak te maken.

VDM Hekwerken

VDM Hekwerken is verantwoordelijk geweest voor het plaatsen van het gehele hekwerk rondom Landgoed de Bleek evenals de paden die aangelegd zijn in samenwerking met van der Meijden Loonwerk en mechanisatie. Landgoed de Bleek is hierdoor toegankelijk voor iedereen die graag kennis wil maken met de historie van de boer!

Wil je graag meer weten over VDM Hekwerken? Druk dan op het onderstaande knopje ”Lees meer” !

Lees meer

‘’Meer dan hekwerk, meer service voor hetzelfde hekwerk’’

Wie zijn wij
VDM Hekwerken is tot stand gekomen om u nog beter tot dienst te zijn. Door goede monteurs en de juiste aansturing samen te voegen.

Gratis advies op maat
Bij VDM Hekwerken pakken we het net even anders aan. Hoe? Om te beginnen met een goed én gratis advies. We denken, passen, meten en puzzelen met u mee. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Aandacht voor kleine details
Uw wensen? Die staan centraal. Altijd. Maar we kijken graag verder dan de eerste de beste oplossing. Want kleine details maken vaak het verschil. En die details, daar zijn we bijzonder creatief in. Zo komen we vaak tot verrassende ideeën. En maken we van úw hekwerk pas écht vakwerk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Van der Meijden Loonwerk en Mechanisatie

Van der Meijden Loonwerk en Mechanisatie is verantwoordelijk voor het plaatsen van de paden in samenwerking met VDM Hekwerken en daarbij het assisteren bij het creëren van de buffel plas, het berggeiten domein en al het andere graafwerk!

Wil je graag meer weten over van der Meijden Loonwerk en Mechanisatie? Druk dan op het onderstaande knopje met de tekst ”Lees meer” !

Lees meer

Enthousiasme, een ruim assortiment aan werktuigen en goede service. Kwalitatief goed werk vraagt ook om deskundigheid en ervaring. Onze mensen zijn vca gecertificeerd en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de werkzaamheden professioneel te kunnen uitvoeren.

Jong en dynamisch

Enthousiasme, een ruim assortiment aan werktuigen en goede service. Kwalitatief goed werk vraagt ook om deskundigheid en ervaring. Onze mensen zijn vca gecertificeerd en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de werkzaamheden professioneel te kunnen uitvoeren. Deze ervaring delen zij graag. Gecertificeerd  als S-BB leerbedrijf bieden ze de mogelijkheid om leerlingen van de agrarische vakscholen op te leiden. Eén dag school en 4 dagen werken zijn een goede combinatie voor een vakbekwame toekomst.

Service gericht

Het is belangrijk om klaar te staan voor je relaties, dit weet het loonbedrijf als geen ander. Ten aller tijden staan zij klaar voor u, en zullen ze uw klus vakkundig oplossen. Ze hanteren scherpe prijzen en beschikken over de juiste werktuigen voor uw opdracht. Het bedrijf is al vele jaren thuis in agrarisch loonwerk. Zo beschikken zij over diverse machines zoals tractoren, mestbewerking, grondbewerking, oogstmachines, etc.

Loon- en grondwerk, mechanisatie en verhuur