Skip to main content

Deze prachtige boerderij winkel wordt gerund door Wilma van der Meijden en Trea Verhagen, beide wonend in het mooie Oirschot.

 

Wilma woont zelfs bij de boerderij waar ook de winkel is gevestigd. Bij Ons 2 heeft naast een webshop, ook een (fysieke) boerderijwinkel, daar verkopen zij de Streekproducten en Woonaccessoires.

Naast de winkel zijn op de boerderij ook allerlei dieren te bewonderen. Denk hierbij aan: waterschildpadden, reuzeschildpadden, kangoeroes, alpaca’s, waterbuffels, paarden en schapen. 

De streekproducten die Bij Ons 2 verkoopt zijn vooral van boeren uit onze omgeving: 

· Buffelyoghurt, mozzarella, feta van Waterbuffelboerderij D’n Buff uit Boxtel.
· Vers gemaakte worstenbrood, ijs en vruchtenyoghurt in allerlei smaken van De Vughtse IJsboerderij.
· Onze verse eieren van De Kakelhoeve uit Spoordonk.
· Honing in diverse varianten van Imkerij t BijenOord, ook uit Spoordonk. 

Daarnaast verkopen zij ook brooddippers, fuet-worstjes in allerlei smaken, muesli, brie en variëren we af en toe met ons aanbod. 

Ontzettend trots zijn Wilma en Trea op de thee die zij verkopen. Deze wordt geleverd door Lunchroom & Werkatelier EEHT uit Best, mensen met een beperking wegen en verpakken deze thee met veel enthousiasme. 

De woonaccessoires zijn vooral voor de landelijke inrichting en te koop via onze webshop. Maar in de winkel heeft Bij Ons 2 een uitgebreidere aanbod zoals oude bankjes, kastjes, spiegels en wijnvaten. 

Wil jij onze winkel graag bezoeken? Je bent van harte welkom! 

Bij Ons 2 webshop

Openingstijden

vr 10.00 – 16.00 uur
za 10.00 – 16.00 uur